Yhteystiedot

Mannerheimintie 42
HELSINKI

Õnne Paju
Puh:  (09) 241 1178

Avoinna

ma - pe  09 - 17
Muut ajat sopimuksen mukaan

Kauneushoitolan tarjous

Uusi tuotesarja!

Bakel - 100% aktiivisia ainesosia

Ainutlaatuinen Bakel on lääketieteen ammattilaisten kanssa kehitetty pelkästään vaikuttavia ainesosia sisältävä anti-aging ihonhoitosarja. Kaikki ylimääräinen kuten säilöntä ja väriaineet sekä hajusteet, petrokemikaalit, silikonit, alkoholi, sulfaatit ja PEG/PPG-yhdisteet on jätetty pois kaavasta. Tämä tekee Bakelista ihanteellisen tuotteen herkälle iholle ja allergikoille. Allergia ja Astmaliitto on myöntänyt allergiatunnuksensa 14 Bakel tuotteelle Suomessa.

Allergia- ja Astmaliiton näkökulma: "Bakel-tuotteet eivät sisällä hajusteita eikä säilöntäaineita. Tuotteiden ainesosat pitoisuuksineen eivät yleisesti ärsytä tai herkistä. Tuotteet ovat ensimmäisiä, joissa on tutkitusti todistettu, että osa tuotteista, jotka sisältävät mykerökukkapohjaisia öljyjä tai uutteita, ovat niin pitkälle prosessoituja ja puhtaita kaikista kasviproteiineista, että ne soveltuvat myös allergisille ja herkkäihoisille. Raaka-aineet ovat laadukkaita ja edistyksellisiä."

Bakel on ollut Suomessa vuodesta 2012 ja Cool Eyes -silmänympärysihon tehoaine valittiin heti Glorian parhaaksi kauneustuotteeksi. Italiassa vuonna 2008 alunperin lanseerattu tuote voitti arvostetun amerikkalaisen WWD Beauty Biz vuoden tulokkaan palkinnon heti perustamisvuotta seuraavana vuonna.

Bakel ihonhoitosarjalla on myös kansainvälinen Humane Cosmetic Standard -hyväksyntä - eli se on eläinkokeettoman kosmetiikan listalla: http://www.animalia.fi/kosmetiikkalista

100% aktiivisia ainesosia

Bakel Suncare

Kuvaa klikkaamalla löydät lisätietoja valmistajan sivuilta

Eurooppalaiset ja yhdysvaltalaiset tieteelliset testit läpäisseet Bakel Suncare -aurinkovoiteet suojaavat UVA ja UVB-säteiltä. Kaikki Bakel Suncare aurinkovoiteet ovat testattu puolueettomassa laitoksessa ja niille on myönnetty "BROAD SPECTRUM" -sertifikaatti.

Babykel -turvallisuutta lapsille

Babykel lasten tuotteet ovat dermatologisesti testattuja ja suunniteltu käytettäväksi sekä vastasyntyneille, että vanhemmille lapsille. Tuotteilla lapsen iho pysyy terveenä, kosteana ja suojattuna.

Varsinkin vastasyntyneen lapsen iho hyötyy eniten koska se on herkkyytensä takia alttiimpi riskeille. Vastasyntyneen ihoa on hemmotteltava ja suojeltava ja ihon kosteustasapaino on säilytettävä luonnollisella tavalla. Babykel tuotesarja on tätä varten. Tuotteet on sertifioitu ja ainesosat huolella valittu. Niiden teho ja siedettävyys on varmistettu ja tieteellisesti todistettu.

Kuvaa klikkaamalla löydät lisätietoja valmistajan sivuilta