Velasmooth - vartalon muokkaus

Velasmooth   Selluliittia esiintyy 80 % kaikista yli 20-vuotiaista naisista painosta tai ruumiinrakenteesta riippumatta. Naiset kaikkialla maailmassa tavoittelevat pehmeää, kaunista ihoa. VelaSmoothin avulla selluliittia voidaan nyt vähentää, ja joissakin tapauksissa se voidaan poistaa kokonaan, ilman leikkauksia tai pistoksia. VelaSmooth on ainoa kliinisesti testattu kauneudenhoitoalan ammattilaisille tarkoitettu laite, jonka avulla tämä tavoite voidaan saavuttaa.  

Näkyviä tuloksia – Kliinisten testien avulla on todistettu, että VelaSmooth vartalonhoidot vähentävät näkyvää selluliittia ja kiinteyttävät vartaloa. 8 hoitokerran jälkeen jopa 80 % asiakkaista havaitsi selluliitin vähentyneen. Yli 95 % asiakkaista havaitsi ihon kiinteytyneen ja olemuksensa hoikentuneen.

Nopea ja miellyttävä Lyhyt, vain 6 viikkoa kestävä hoitosarja tuottaa näkyviä ja tuntuvia tuloksia nopeasti.

Huipputeknologiaa – Vartalohoidossa hyödynnetään korkealle kehittynyttä elôs-teknologiaa (sähköoptista synergiaa) joka on infrapunavalon ja radioaaltojen yhteistyötä yhdistettynä imurullaukseen.

Luotettavuus ja turvallisuus

– Syneron on tunnettu lääketieteellisen teknologian yritys, jolla on jo vuosien kokemus alan teknologian kehittäjänä. Velasmoothilla on FDA-hyväksyntä (Yhdysvaltain elintarvike- ja lääkevirasto).

Elôs – Sileys   Velasmoothin synergia käyttää elôs-teknologiaa, jossa infrapunavalo yhdessä radioaaltojen kanssa lämmittävät ihonalaista kudosta ja saavat aikaan paikallisen lämpövaikutuksen joka supistaa rasvakudosta. Rasvakudoksen lämmittäminen käynnistää rasvasolujen aineenvaihdunnan saaden ne pienenemään, jolloin iho muuttuu sileämmäksi ja kauniimmaksi. Elôs-sähköoptinen synergia myös parantaa ihon joustavuutta ja suojaa sitä vaurioilta. Hierova, alipaineeseen perustuva imurullaus kiihdyttää kudoksen toimintaa, parantaa verenkiertoa ja vähentää nesteen kertymistä kudoksiin. Hieronta edistää myös elôs-synergian jakaantumista tasaisemmin ja syvemmälle ihokudoksiin.