Ihonhoito

Myymme iholääkärien ja ihoterapeuttien suosittelemaa hinta-laatusuhteeltaan parasta Exuviance tuotevalikoimaa. Exuviance on ammattimainen ja todellisia tuloksia tuova ihonhoitosarja jota suositellaan miehille sekä naisille.

Kestopigmentointi

Huippusuuosittua kestopigmentointia saa nyt myös Salicesta. Kosmeettisella tatuoinnilla, eli kestopigmentoinnilla korostetaan väripigmentein kulmakarvoja, silmiä sekä huulia. Tatuoinneista poiketen kestopigmentoinnissa viedään väri pigmentointineulalla ihon ylimpiin kerroksiin (epidermikseen).

Mikroneulaus

Mesoterapiassa ihon sisään pistetään kehossa luonnollisessa muodossa olevia vaikuttavia aineita hyvin ohuilla neuloilla. Toimenpiteestä on apua erilaisten ongelmien hoidossa. Me Salonki-Salicessa keskitymme kasvojen ihon, kaulan ja dekolteen alueen nuorentamiseen.

Velasmooth

VelaSmoothin avulla selluliittia voidaan nyt vähentää ja joissakin tapauksissa se voidaan poistaa kokonaan, ilman leikkauksia tai pistoksia. VelaSmooth on ainoa kliinisesti testattu kauneudenhoitoalan ammattilaisille tarkoitettu laite, jonka avulla tämä tavoite voidaan saavuttaa.  

Panestetic Zoner

INFRAPUNA BIOSTIMULAATIO -ihosolujen aktivointi

RARDIOFREKVENSSI – kasvojen ilmeen kohotus

MESOPORAATIO – neulaton ihotyypille sopivan tehoampullin imeyttäminen

Take Ten

Take Ten -kasvojenkohotus on hoitomenetelmänä ainutlaatuinen ja aidosti veitsetön vaihtoehto kasvojen  kohotukseen. Laitetta on valmistettu Suomessa jo vuodesta 2001. Hoitomenetelmänä on lääketieteellisesti tutkittu ja kehitetty. Se perustuu luonnolliseen kasvolihasjumppaan ollen näin turvallinen ja kivuton. Take Ten toimii ainutlaatuisella, patentoidulla sähköaallolla.